MAJLIS SAPSP BERSAMA NAIB CANSELOR 2016

SAPSP Online: 29 Mac 2016. Pada Selasa 29 Mac 2016, Yang Berbahagia Prof. Dato’ Seri Dr. Mohamad Mustafa Ishak, Naib Canselor UUM telah menyempurnakan MAJLIS SAPSP BERSAMA NAIB CANSELOR 2016 (MBNC2016) anjuran Pusat Pengajian Psikologi Gunaan, Dasar dan Kerja Sosial (SAPSP) bertempat di Bangunan SAPSP. Kehadiran Naib Canselor ke SAPSP selama dua (2) jam itu telah diraikan oleh Penolong Naib Canselor UUMCAS, Dekan, Penjawat serta wakil Persatuan Pelajar SAPSP.

Posted in SAPSP Online

Continue Reading

Print

BICARA SOSIAL: DILEMA PENGAMBILAN DAUN KETUM DALAM KALANGAN PENDUDUK KEDAH

SAPSP Online: 15 Mac 2016. Pada 15 Mac 2016, jam 2.30 petang telah diadakan Bicara Sosial anjuran Pusat Pengajian Psikologi Gunaan, Dasar dan Kerja Sosial (SAPSP) UUM CAS telah diadakan di Dewan Seminar UUM CAS. Ceramah yang disampaikan oleh Dr. Azemi Shaari yang bertajuk DILEMA PENGAMBILAN DAUN KETUM DALAM KALANGAN PENDUDUK KEDAH.

Posted in SAPSP Online

Continue Reading

Print

SAPSP MENGADAKAN PERBINCANGAN KERJASAMA DENGAN KETUA PENGARAH BIRO TATANEGARA (BTN)

SAPSP Online: 25 Februari 2016. Pada 25 Februari 2016 (Khamis), delegasi Pusat Pengajian Psikologi Gunaan, Dasar dan Kerja Sosial (SAPSP) yang diketuai oleh Dr. Md. Zawawi bin Abu Bakar (Ketua Jabatan) telah mengadakan perbincangan kerjasama dengan Ketua Pengarah Biro Tatanegara (BTN) yang diterajui oleh Yang Berbahagia Dato’ Haji Ibrahim bin Saad. Agenda utama perbincangan kerjasama SAPSP adalah meliputi kerjasama akademik dan bukan akademik melibatkan untuk manfaat kedua-dua pihak dan kakitangan BTN di pelbagai peringkat jawatan.

Posted in SAPSP Online

Continue Reading

Print

Sky Vegas review bettingy.com/sky-vegas-casino read at bettingy.com